Onderneming

Een bedrijf waar passie en competenties begeleid en gestimuleerd worden tijdens de ganse loopbaan
Zie onze diensten
Historiek

De geschiedenis van onze onderneming begint in 1961. André DEOM, authentieke selfmade man, is hoofdzakelijk actief met het vervaardigen van aanhangwagens.

De onderneming wordt exclusief invoerder in België van het merk PALFINGER in 1972. Dankzij het partnerschap met een concessionarissennetwerk, geniet vrij snel het ganse Belgische territorium van de diensten van het Palfinger-merk.

Na meer dan een halve eeuw steunt de onderneming op drie generaties familieleden, die diverse strategische functies uitoefenen.

Visie & Missie

DEOM organiseert elke dag zijn mogelijkheden en zijn vernieuwingen, met het doel te beantwoorden aan de eisen van uitnemendheid van zijn klanten..

Onze missie is, voor elk project een ervarings- en een kwaliteitsoplossing te brengen, in samenwerking met eersterangsmerken van goederenbehandeling en van heftoestellen voor burgerlijke activiteiten en voor bosbouwactiviteiten.     

Steeds hoger, steeds sterker, zo consolideren wij onze groep met onze knowhow en met het wederzijds vertrouwen van onze medewerkers. Elkeen met zijn taak, zo beogen wij het gemeenschappelijke doel van beroepsfierheid.                       

Onze visie is een principe op te bouwen van uitwisselingen en van kwalitatieve diensten door  professionals voor professionals.