Coronavirus

GEEF HET VOORBEELD, STOP HET VIRUS.
Afspraak nemen

Gezien de huidige COVID-19 gezondheidscrisis waarmee wij allen geconfronteerd worden, is ons DEOM-team zeer regelmatig op de hoogte gebracht en geïnformeerd over de voorzorgsmaatregelen om een ​​veilige werkomgeving te garanderen, evenals een service die kwaliteit en preventie combineert met betrekking tot onze partners.

Hoe verzekert ons DEOM Team uw veiligheid als klant ?

Ons gedragsprincipe van werken met gesloten toegangshek blijft behouden voor een nog onbepaalde duur. Wij blijven evenwel onze diensten verlenen op afspraak per telefoon +32(0)61 65 00 20  (LIBIN) of  +32(0)4 259 98 10 (Milmort) en eveneens per e-mail via info@deom.be.

Bij aankomst ter plaatse meldt de chauffeur of de klant zich aan via de interfoon en zet zich in de wachtruimte voor de vrachtwagens. Een medewerker zal de persoon ontmoeten op het tijdens de bijeenkomst afgesproken tijdstip bij de poort. We vragen de chauffeurs om tijdens de onderhouds- en / of reparatie-ingreep in hun voertuig te blijven.

U mag uw cabine verlaten en buiten het gebouw wachten of gebruik maken van het wachtlokaal bestemd voor de chauffeurs, indien dit lokaal nog niet is ingenomen. Alleen medewerkers van het DEOM-team zijn bevoegd om in de Workshops te circuleren.

Alle door de S.P.F – Santé Publique-instantie aanbevolen hygiënische en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing: (social distancing en barrièregestes).

Bovendien gebruiken wij de toepassing Touchpoint Cleaning vóór en na elke tussenkomst bij herstellingen, pech verhelpen en onderhoud. Dit betekent dat alle delen van uw voertuig waarmee onze medewerkers in contact gekomen zijn zorgvuldig ontsmet worden. Pas daarna overhandigen wij u uw voertuig. Zodoende beperken wij maximaal het besmettingsgevaar.

Onze dienst Magazijn is open mits betaling per bank (op factuur of voorafgaande overschrijving). De stukken worden door de klant afgehaald aan het hek van onze Ateliers via een contactloze procedure.

Contacten met de medewerkers van onze Commerciële Dienst en Dienst na Verkoop verlopen in de mate van het mogelijke via numerieke of telefonische weg. Wij blijven eveneens steeds ter beschikking via deze contactkanalen.

Zelfs nu wij u de hand niet mogen drukken staan wij paraat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met een glimlach. Wij hopen u weldra te mogen verwelkomen in onze bedrijven : DEOM N.V. in Libin : Tel.: +32 61 65 00 20 en DEOM N.V. in Milmort : Tel.: +32 4 259 98 10

Uw DEOM Team.