Deom: exclusief invoerder van Palfinger kranen en laadwerktuigen in België

Sinds meer dan 50 jaar, verdeelt Deom kranen en laadwerktuigen van het merk Palfinger in België. Professionals kunnen bij ons bedrijf terecht voor het volledige gamma Palfinger producten. Dit omvat een brede waaier van hijswerktuigen, zoals laadkranen, containerkranen, houtkranen en Epsilon recycling kranen, aangevuld met onder meer Crayler meeneemheftrucks en MBB laadkleppen.

DEOM verdeelt ook een uitgebreid assortiment producten en werktuigen voor bosbouwwerken van het Finse merk FARMI. In dit gamma vinden zowel particulieren als professionals vast en zeker het best geschikte materiaal voor hun toepassing uit een gevarieerd aanbod van boslieren, houtversnipperaars, kranen en hout uitrijwagens.
Uw verwachtingen worden ter harte genomen. We stellen u uiteenlopende oplossingen en diensten voor om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, en hopen zo bij te dragen aan uw succes.
Onze klanten kunnen rekenen op een innovatieve en effectieve oplossing, ongeacht hun noden.

 

Magazijn

Ons gekwalificeerd personeel staat tot uw beschikking voor raad en inlichtingen

Onderhoud/Herstellingen

Met een dealernetwerk over het hele land, kan u rekenen op een optimale dienstverlening

Klantendienst

We streven naar een voortdurende verbetering van onze dienstverlening, en stellen een snelle en efficiënte after-sales-service tot uw beschikking.

Producten

In ons ruime productenassortiment vindt elke klant gegarandeerd een efficiënte oplossing die aan zijn noden beantwoordt.

 

  •